Annonse
00:00 - 28. juli 2017

Teknologien si frelsarrolle, menn som fokuserer på staurkasting

Morgenbladet 25. juli 1997.

Annonse

Kronikk: Tåler demokratiet fleire medier?

Teknologien si frelsarrolle i «Det norske hus» er eksempel på at politikarar flest synast å predikere i ein tåkeleggande IT-rus. «Personlege aviser» dukka opp som et tilbod på internett så seint som i fjor. Bedriftsnettverka integrert mot internett (såkalla intranett) forventast å bli det store i 1997. I tillegg tek digital-tv sine første steg i desse dager. Informasjonsstraumen vil framleis ei viss tid være dominert av tradisjonelle aviser, radio og tv, men kor lenge? Og kva effekt vil endringane gi?

Kjetil Aarseth.

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.