Annonse
00:00 - 21. juli 2017

Prosadikt til Petter Olsen, å lovprise sex med menn

Morgenbladet 11. og 18. juli 1997.

Annonse

Naomi Wolfs 90-tallsfeminisme

Allerede i Fire against fire konstaterte Naomi Wolf at offerfeminismens redsel for en robust kvinnelig heteroseksualitet «har bragt oss i en stituasjon hvor vi har et nyansert ordforråd når vi skal beskrive seksuelle skader forvoldt av menn, men knapt nok et ordforråd som tillater kvinner å lovprise sex med menn.»

 

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.