Annonse

Annonse

00:00 - 14. juli 2017

La belle vie

Navn: Alleno & Chapoutier Côtes du Rhône 2016. Område: Rhône-dalen, Frankrike. Varenummer: 430301. Pris: 160 kroner.

Vive la France! På Bastille-dagen byr vi på noe av det beste som finnes i Frankrike, en myk, innsmigrende og smaksrik rødvin fra sør i Rhône-dalen. Denne godbiten, laget på grenache- og syrah-druer, har, tross sin unge alder, passe myke tanniner, og den egner seg til et realt stykke kjøtt. Nå er det hvalsesong, og det hender at den sjeldne varen dukker opp i en fiskedisk nær deg. Ukens anbefaling er et perfekt følge til grillet eller stekt hvalbiff, men husk å bestille den noen dager før hvalen skal fortæres. Kjendiskokken Yannick Alléno og kjendisvinmakeren Michel Chapoutier står bak vinen, det betyr kvalitet, og flasken er god valuta for pengene.

TG

 

Annonse