Annonse
00:00 - 30. juni 2017

Forsikring er kriminelt og cybersex er oppskrytt

Morgenbladet 27. juni 1997

Annonse

Forsikring

De fleste av oss er enige om at norsk forsikringsdrift er organisert tyveri. I de fleste andre sammenhenger regnes jo organisert kriminalitet som samfunnsfiende nummer én. Se på hvordan vi forfølger MC-klubbene. I forhold til Storebrand og Gjensidige er lærjakkene de reneste søndagsskolegutter.

 

Lukten av publikum

Omsider er Shakespeares Globe gjenåpnet, etter en 355 år lang pause. Ingen av skuespillerne har Calvin Klein-undertøy, de bærer autentiske antrekk behandlet i urin og safran.

 

Interaktiv sport for sofagriser

Virtual reality har på mange måter vist seg å være en flopp. Cybersex ser ikke ut til å komme – det finnes ingen hjelm eller drakt man kan ta på seg for å ha sex med Claudia Schiffer. Sport har den fordelen i forhold til sex at gleden er langt større som observatør.

Kristian Elster.

 

De imbesiles besvergelse.

Balansen mellom høyre-og venstresiden i politikken er opphevet og ekstremistene setter dagsorden. Hvilke konsekvenser kan vi regne med av denne ekstreme (men originale) situasjon om vi ikke setter fokus på det hallusinatoriske medium Le Pen fremstår som, hvis vi ikke tar med i beregningen den magiske besvergelsen hvor alle krefter samle seg og forsvinner?

Jean Baudrillard. Oversatt med tillatelse fra ctheory.

 

Medialt

Kurt Oddekalv er leder av Miljøvernforbundet.

– Hva slags forhold har du til internett?

– Det har jeg egentlig ikke noe forhold til, fordi jeg har delegert ansvarsområdet til andre. Jeg har ikke tid til å leke meg med internett.

– Ville det være en fordel om aviser i fremtiden bare fantes på nettet og ikke i papirutgaver?

– Nei, datamaskiner er ingen god erstatning, fordi de inneholder for mye tungmetaller.

– Har du noe forhold til CD-ROM?

– Ja, det har jeg , men jeg bruker det ikke. Jeg tror vi har Miljøvernforbundets saker i et arkiv på CD-ROM.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse