Annonse
00:00 - 26. mai 2017

«Hva skal vi tenke om løslatelsen av Joshua French?»

Etikeren svarer.

Annonse

Hei. Joshua French ble løslatt fra fengsel i Kongo på selve nasjonaldagen, og statsministeren avbryter nasjonaldagsfeiringen for å holde pressekonferanse. Få kritiske holdninger til prosessen rundt løslatelsen og mediesirkuset kommer frem i pressen. Er det ikke noe som skurrer her?
Mvh. Undrende

Etikeren: Alle unner den tapre og ustoppelige moren hennes seier og gjenforeningens glede. Hva angår de øvrige fem til syv – avhengig av hvor mange aviser man leser – medieheltenes bidrag, er det plass for større usikkerhet. Det er nok flere enn du som synes det er noe merkelig ved saken og medienes presentasjon av den.

Allerede abonnent?
Fra
189 kroner
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning.
Du får alt stoffet som er i papiravisen,
eksklusive nettsaker, eAvis
og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse