Annonse

Annonse

00:00 - 21. april 2017

Persillerotdessert

Folk og Fe, Øvre Bakklandet 66, Trondheim

Trondheim er kanskje ikke noe mekka for pilegrimsvandrere med gourmet-instinkter, men om man nå er i byen, eller bor der, finnes det fine kulinariske muligheter. Sist utprøvd er Folk og Fe, som kaller seg bistro og ligger sentralt og fint til ved Gamle Bybro. Her tilbys bare én meny, og valget står mellom tre, fire eller fem retter. Vi gledet oss til den varslede hval-carpaccioen til forrett, men fikk storfe i stedet, fordi kjøttretten som hovedrett var byttet ut med kveite, og det var en nedtur at det ikke ble hval. Men kveita var god, og hvalen var glemt da vi fikk desserten: Persillerotparfait med persillesorbet, persillerotkrem og tørket eple. Friskt, fargerikt og riktig velsmakende.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Mer fra Påfyll