Annonse

Annonse

00:00 - 21. april 2017

Glede på lyse kvelder

Navn: Kesseler Pinot Noir N 2013. Område: Rheingau, Tyskland. Varenummer: 9579901. Pris: 190 kroner.

Våren er over oss, og da er det fint å ha et lite lager med lette, anvendelige rødviner til allmenn glede på lyse kvelder. Da er denne vinen, laget på pinot noir-druer dyrket i hellingene på nordøst-siden av Rhinen, rundt landsbyen Assmannshausen, riktig velegnet. August Kesseler lager fine viner fra sine 22,5 hektar vinmarker, og denne har det jeg liker med de beste røde fra Tyskland: fruktig letthet, og samtidig fylde og lang ettersmak. Her er det også noe krydder i smaken. Den gjør seg aller best til mat, gjerne en tallerken med skinke, ost og salat.

TG

Annonse

Mer fra Påfyll

Statens kunstakademi visste ikke hva de skulle gjøre. En elev hadde plassert dødelige stoffer fra Akademiet ut i noen dagligvarebutikker.