Annonse

Annonse

00:00 - 21. april 2017

Glede på lyse kvelder

Navn: Kesseler Pinot Noir N 2013. Område: Rheingau, Tyskland. Varenummer: 9579901. Pris: 190 kroner.

Våren er over oss, og da er det fint å ha et lite lager med lette, anvendelige rødviner til allmenn glede på lyse kvelder. Da er denne vinen, laget på pinot noir-druer dyrket i hellingene på nordøst-siden av Rhinen, rundt landsbyen Assmannshausen, riktig velegnet. August Kesseler lager fine viner fra sine 22,5 hektar vinmarker, og denne har det jeg liker med de beste røde fra Tyskland: fruktig letthet, og samtidig fylde og lang ettersmak. Her er det også noe krydder i smaken. Den gjør seg aller best til mat, gjerne en tallerken med skinke, ost og salat.

TG

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Mer fra Påfyll