Annonse

Annonse

00:00 - 17. mars 2017

Svensk reisende hoppet ut av hotellvindu i Carl Johansgate med kuffert, falt med hovedet ned – dræpt

16., 18 og 20. mars 1917

Annonse fra 1917

Hoppet ut av vinduet og dræpt.
Ved 12-tiden nat til søndag blev man i Carl Johansgate opmerksom på en mand, som kom frem i et vindu i 3die etage i Fillingers hotel med en kuffert i hånden. Manden kastet først kufferten ut på gaten, grep så med bægge hender i vinduskarmen og svang sig ut. Et øyeblik blev han hængende – og så slap han taket og falt med hovedet ned på fortauget. Det var en svensk reisende i 28 årsalderen.

Fra revolutionen i Russland.
Reisende forteller at store deler av tropperne viste tydelige sympatier for folkemassen. I fredags blev en politimester nedhugget av en kosakkofficer. Folkemassenes interesse koncentrerte sig hele tiden om levnetsmidler, alle ropte på brød, om krigen talte ingen. En mængde matvarebutiker blev plyndret og det forekom at kosakker blev revet ned av hestene og trampet ihjel, hvorefter likene blev kastet ind i matvarebutikene.

A S Morgenbladets
generalforsamling gjengvalgte til repræsentantskapet d´hrr. grosserer Ole Paus og skibsreder Fred. Olsen og til direktionen advokat Jens P. Heyerdahl og grosserer Chr. Langaard.

Hofsorg
Ved det kongenlige norske hof avlagdes fredag 4 ukers sorg efter avdøde hertuginde Louise Margarethe of Connaught Strathearn, født prinsesse av Preussen.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Mer fra Påfyll