Annonse
00:00 - 17. mars 2017

Huffda, Bølgen & Moi

Sted: Bølgen & Moi, Briskeby, Oslo.

Annonse

Dette er det motsatte av en anbefaler-notis. I hvert fall inntil Bølgen & Moi-restauranten i den gamle transformatorstasjen på Briskeby i Oslo skjerper seg. Lørdag kveld til alminnelig middagstid er vinduene dekket til og det musikalske støynivået usedvanlig høyt. Kelnere eller hovmestere virrer formålsløst rundt, lokalet er svart og den første som hilser velkommen er en full mann som mener jeg blir vakker bare jeg smiler litt mer. Kelneren glemmer å hente vann og brød og å levere ut vinkart, og utvalget av viner under tusen kroner er magert. Så tar det en halvtime og gjentatte oppfordringer å få betalt regningen. Det hjelper ikke at maten er ganske god. Og heldigvis var selskapet rundt bordet godt. Det var ikke Bølgen & Mois fortjeneste.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent
Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.