Annonse

Annonse

00:00 - 17. mars 2017

Ei ordentlig møkkaoppskrift

Du halser hjem etter jobb. Bikkja skal luftes og middagen skal fort stå på bordet. Alt planlagt, innkjøp gjort før helgen og det er bare å fyre i vei. Denne gang var det kylling som var hovedingrediens. Oppskrift var funnet på dette internettet og skulle ta kort tid. Kyllingbrystene skjæres fra kroppen og kyllingbenene frigjøres for kjøtt. Så skal kjøttet skjæres i små biter og brunes med løk, hvitløk og gulrot (merkelig oppskrift). Så skal det tilsettes eplejuice, lett creme fraiche, litt balsamicoeddik og salt og pepper. Etter 10 minutter på kok serves dette med kokt ris. Men ikke lag denne retten, det smaker så totalt ingenting og er så kjønnsløst at det hadde vært bedre med en skive brunost til middag.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Mer fra Påfyll