Annonse
00:01 - 02. desember 2016

Burgund fra luften

Annonse

YouTube: The vineyard of Bourgogne from the sky. Tid: 13 minutter 23 sekunder

Stedet der vindruene dyrkes, avgjør hvordan vinen smaker. I hvert fall hvis det dreier seg om viner som ikke er manipulert med sukker og annet tull. Burgund-distriktet i Frankrike gir ikke bare de dyreste og beste vinene i verden, det er også veldig vakkert. Så om du trenger 13,5 minutter visuell nytelse, så er det bare å søke opp tittelen over på Youtube, alternativt søke på fransk: Le vignoble de Bourgogne vu du ciel, og seile over regionens flotte vinmarker. Videoen er produsert av Burgund-produsentenes interesseorganisasjon BIVB, så dét er sagt.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll