Annonse
00:01 - 02. desember 2016

Burgund fra luften

Annonse

YouTube: The vineyard of Bourgogne from the sky. Tid: 13 minutter 23 sekunder

Stedet der vindruene dyrkes, avgjør hvordan vinen smaker. I hvert fall hvis det dreier seg om viner som ikke er manipulert med sukker og annet tull. Burgund-distriktet i Frankrike gir ikke bare de dyreste og beste vinene i verden, det er også veldig vakkert. Så om du trenger 13,5 minutter visuell nytelse, så er det bare å søke opp tittelen over på Youtube, alternativt søke på fransk: Le vignoble de Bourgogne vu du ciel, og seile over regionens flotte vinmarker. Videoen er produsert av Burgund-produsentenes interesseorganisasjon BIVB, så dét er sagt.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse