Annonse
00:00 - 28. oktober 2016

Torbjørn Røe Isaksen om Trump

Det er noe kjent med han der Donald Trump, skriver Torbjørn Røe Isaksen.

Annonse

Vi er alle blitt USA-eksperter. Rundt norske middagsbord, i kantiner fra nord til sør, på barer og puber, diskuteres det amerikansk politikk. Det norske statsbudsjettet som ble lagt frem i høst, er vi for lengst ferdig med. Det er liksom ikke nok schwung over det som skjer her hjemme.

 

Det vil selvfølgelig ha store konsekvenser for oss hvem som blir leder av verdens eneste supermakt. Like fullt tror jeg det er noe annet som ligger bak den enorme interessen for det amerikanske valget. Hvem som blir president i Europakommisjonen og dermed en av kontinentets mektigste personer, er også svært viktig. Allikevel er det få av oss som virkelig higer etter mer stoff om Luxemburgs tidli­gere statsminister, ­Jean-Claude Juncker. Ikke er han gift med en tidligere modell heller, og så vidt jeg vet eier han ikke ett eneste ­casino.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.