Annonse
00:01 - 22. januar 2016

Til hysens pris

Annonse

Hyse er en av de billigere hvitfiskene, og et velsmakende alternativ til hverdag og fest. Har du fått opptil flere oljer tilsatt sitron til jul, og har problemer med å vite hva de skal brukes til, så gjør slik den kunnskapsrike mannen bak disken hos Vulkan fisk i Mathallen i Oslo anbefaler: Varm opp en god, vanlig olivenolje i pannen til oljen ryker. Ha salt og pepper på hyse-fileten, legg den i pannen og stek på høy varme til fisken er 80–90 prosent gjennomstekt. Oljen gir fisken en tynn skorpe. Vend fisken, stek ferdig. Servér med ris, og gjerne noen grønnsaker, hell over sitronoljen som en saus. Nam.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll