Annonse
00:00 - 02. oktober 2015

Må rydde opp

Daglig leder i Odd er nødt til å være kjedelig når det gjelder Yngve Hallén.

Annonse

– «Tippeliga-opprør mot Hallén», sto det i VG på onsdag. Du og tre andre tippeligaledere var intervjuet, og tema var fotballpresident Yngve Hallén. Han har nylig gitt beskjed til Fotballforbundets valgkomité om at han gjerne tar to nye år som president. Valgkomiteen vil innstille den neste presidenten i januar 2016. Du har bedt om en ekstern vurdering av habiliteten til Marianne Brynhildsen, leder av valgkomiteen. Hva ligger til grunn for dette ønsket?

– Det er artikler om Brynhildsen i blant annet Josimar og VG, der det blir reist innvendinger rundt hennes habilitet. Sånt er det viktig å få ryddet av veien for å få en ryddig valgprosess. Det er dumt at det kan bli stilt spørsmål ved en innstilling fra valgkomiteen.

– Morgenbladet var nettopp i kontakt med NFF, og de sier de ikke vil ha noen ekstern vurdering. Hvorfor er de motvillige mot dette?

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Derfor undrer jeg meg over at han går til motangrep på meg.