15:05 - 22. oktober 2015

Hårete kundeetikk

Etikeren, nå også på film! Er det greit å bryte et langvarig kundeforhold?

Etter halvannet år sto Etikeren frem under sitt fulle navn, professor i idéhistorie Trond Berg Eriksen. Nå står han frem i et nytt format: Etikeren på video. Kan man bare kutte forbindelsen til sin gamle frisør, etter å ha fått bedre sveis hos en annen?

Les det fulle svaret på det klassiske spørsmålet fra Etikerens arkiv her. Spørsmålene Etikeren er blitt stilt gjennom årene, og svarene han har gitt, finner du her. Og har du selv et spørsmål til Etikeren, send en epost til etikeren@morgenbladet.no. Det er fullt mulig å være anonym.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse