Annonse
00:00 - 11. september 2015

Unge litterater

Annonse

«Murens fall». www.floret.se

En ny podcast-satsing fra det svenske nettmagasinet Floret gjør noe flertallet av norske bokpodcaster foreløpig ikke har interessert seg for: I en serie presenterende intervjuer får vi møte en ung generasjon av litterater som er født omkring murens fall. De to første episodene – med forfatter Lyra Ekström Lindbäck og kritiker Victor Malm – gir fine glimt av hvordan de unge skribentene har møtt litteraturen og sterke bud på hvordan de vil påvirke den i tiårene som kommer.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.