00:00 - 04. september 2015

Utvider kritikken

Littkritikk.no

Det nye nettmagasinet Littkritikk er på luften, og her tilbys noe nytt for norske boklesere: Anmeldelser av debutanter og forfattere som er ute med sin andre eller tredje bok. Målet for nettstedet er å la «ferske forfatterskap bli løftet frem i offentligheten gjennom kritikk og vurdering». Littkritikk fremstår ved å tilby gratis lesning av anmeldelser av de forfatterskapene som har vanskeligst for å nå frem i offentligheten som noe av en idealistisk koblingstjeneste mellom bøker og lesere. Første utsendelse tyder på både bredde og teft: Her finnes anmeldelser av så vel noveller som science fiction-dikt og en bred roman om bienes globale betydning. Nettstedet er også blitt med som partner i Morgenbladets Portalen, hvor du kan lese utvalgte artikler.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse