Annonse
00:01 - 21. august 2015

Du er lur som tar en lur

Annonse

Det er, ifølge vitenskap, lurt å ta seg en høneblund i løpet av dagen. Vox, nettsiden som samler «for idioter»-informasjon på en måte som ikke gir leseren følelse av å være idiot, ga denne uken innspill om hvordan: 1: Drikk en kopp kaffe. 2: Legg deg et rolig sted, sov. 3: Ha på alarm, slik at du våkner etter 20 minutter. Da har hjernen fått hvilt seg litt, men ikke så lenge at du blir groggy, og koffein bruker dessuten lang tid på å tas opp i blodet. Dermed vil den begynne sin oppkvikkende magi/kjemi samtidig som du våkner. Voilà, ny frisk.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse

«Hva mener Gunnar Aakvaag med sannhet?»