Annonse
00:13 - 03. juli 2015

Updates from the Shirley Jackson Files

Annonse

«Updates from the Shirley Jackson Files»  

Har anbefalingsredaksjonen fått solstikk? Et nyhetsbrev om arbeidet med en biografi om en forfatter knapt noen nordmenn har hørt om? Nei, dette er faktisk rent gull. I små, sjarmerende e-poster forteller den briljante kritikeren Ruth Franklin om sitt arbeid med en biografi om Shirley Jackson, som skrev grøssere og mysterier til etterkrigstidspublikummets store begeistring. Franklin byr på kulturelle tidskapsler, detaljer fra det møysommelige researcharbeidet, litterære og metodiske innsikter, alt på svært inntagende vis. Man trenger ikke en gang vite hvem Jackson er for å nyte disse rapportene fra biografens verksted.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger