Annonse
00:02 - 03. juli 2015

«Scientologi – troens fengsel?». nrk.no.

Annonse

Som en del av noe de kaller Dokusommer, gjør NRK nå tilgjengelig den nokså ferske dokumentarfilmen Going Clear: Scientology and the Prison of Belief, basert på den glimrende boken med samme tittel skrevet av New Yorker-journalisten Lawrence Wright. Om boken, en detaljert studie av scientologikirken i USA, skrev vår begeistrede kollega Lasse Midttun på boksidene at den «er ekstremt grundig researchet» og at «Wright har valgt å presentere sitt stoff så nøytralt og utabloid som mulig». Selv om filmatiserte bøker er for latsabber, aner vi at akkurat denne er verdt å ofre en sommerkveld på.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Mer fra Anbefalinger