Annonse
00:02 - 03. juli 2015

«Scientologi – troens fengsel?». nrk.no.

Annonse

Som en del av noe de kaller Dokusommer, gjør NRK nå tilgjengelig den nokså ferske dokumentarfilmen Going Clear: Scientology and the Prison of Belief, basert på den glimrende boken med samme tittel skrevet av New Yorker-journalisten Lawrence Wright. Om boken, en detaljert studie av scientologikirken i USA, skrev vår begeistrede kollega Lasse Midttun på boksidene at den «er ekstremt grundig researchet» og at «Wright har valgt å presentere sitt stoff så nøytralt og utabloid som mulig». Selv om filmatiserte bøker er for latsabber, aner vi at akkurat denne er verdt å ofre en sommerkveld på.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger