00:53 - 31. juli 2015

Plagsomme reaksjonære

Konservative amerikanske mediekjendiser som Rush Limbaugh og Mark R. Levin, samt nyhetskanaler som Fox News, er en plage for ledelsen i Det republikanske partiet. Det er konklusjonen i en studie The New York Times-journalisten Jackie Calmes har publisert etter et studieopphold ved Harvard. Hun omtaler sine funn i The New York Times denne uken, der hun peker på at ledende republikanere, som ønsker å fremstå som styringsdyktige og dermed villige til å inngå kompromisser, blir motarbeidet av den kompromissløse linjen i flere medier, og også blant egne politikere, som presidentkandidat Ted Cruz, som i forrige uke kalte sin partifelle, senat-lederen Mitch McConnell, for en løgner.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse