Annonse
00:00 - 03. juli 2015

Mediene hermer mindre

Det er skadelig for demokratiet om mediene blir for mangfoldige, skriver Aslak Bonde.

Illustrasjon: Marvin Halleraker, www.marvin.no
Annonse

Rett etter sommerferien skal Stortingets kontrollkomité holde enda en høring om de såkalte Nigeria-båtene. Dagbladet kunne i midten av juni dokumentere at forsvarsledelsen i den første høringen ikke fortalte sannheten, og da hadde ikke kontrollkomiteen annet valg enn å kalle forsvarsministeren inn på teppet på nytt.

 

Det har neppe skjedd før at kontrollpolitikerne på Stortinget har brukt et halvt år på å avdekke ett saksforhold. Derfor er det grunn til å tro at den neste høringen blir dekket av flere medier enn Dagbladet. Forrige gang det var høring, var de andre mediene opptatt av Syria-flyktningene.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt