00:07 - 31. juli 2015

Kattedrap og medienes fremtid på NTNU

Det bruser i allværsjakkene på NTNU i Trondheim! Harvard har Mark Zuckerberg, som laget Facebook. Nå kan Norges fremste trønderske universitet også skryte av rampete, programmerende studenter som starter medierevolusjon. Kontoen NTNUSnap på bildetjenesten Snapchat ble stengt i fjor etter å ha visst en rekke nakne kropper og et mulig kattedrap. Nå er gjengen bak kontoen tilbake med appen Gobi. Også den viser bilder av studentlivet, tatt av anonyme studenter. Så langt har de fått 750 000 kroner fra investorer og er i gang med å lage et filter som luker ut bilder med brystvorter. Hvordan vet vi alt dette, spør du? Vi har selvsagt vært inne på trd.by, Midt-Norges fremste leverandør av «nyhetern», «idrett» og «WTF».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse