Annonse
04:00 - 07. august 2009

Ta Justervesenet i bruk!

Annonse

Ingen kaffe er så god som traktekaffe, når den er god. Og ingenting er så bra som det middelmådige, når det bare holder den kvaliteten det skal ha! Har ikke livet lært dere noe? Dere som uten hensyn til andre står og danner kø. Dere som hele tiden skal ha espresso og tippe Lotto. Det er bare kø med dere! Kø. Kø. Kø. Kan dere slutte med Lotto og slutte med den andre kaffen!

 

Det er jo bare plunder med det beste, og så mye dritt blant det dårlige, at vi må stå sammen om det middelmådige når dette er truet. Det vi er ute etter er nøyaktighet også i middelmådigheten. Og det er truet i dag!

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse