Annonse
04:00 - 20. mars 2009

–- Politikk for de lukkede rom

Fremskrittspartiet deler utenriksministerens verdensbilde, men etterlyser prioriteringer.

Annonse

– Utenriksmeldingen er en god beskrivelse av hvilke utfordringer verden og Norge står overfor, men som operasjonelt instrument med en agenda for en fornyet utenrikspolitikk, holder den ikke, sier Morten Høglund, Frps utenrikspolitiske talsmann og medlem av utenrikskomiteen i Stortinget. Han mener meldingen favner for bredt.

– Den definerer alt vi holder på med, som noe vi gjør for å ivareta norske interesser. Jeg hadde store forventninger til kapitlene om prioritering, men der er det ingen føringer, bare en presentasjon av dilemmaer, sier Høglund.

 

Allerede abonnent?
Fra
189 kroner
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning.
Du får alt stoffet som er i papiravisen,
eksklusive nettsaker, eAvis
og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse