Annonse
04:00 - 04. januar 2008

Ago­ra om Char­les Tay­lor

Annonse

Filosofitidsskriftet Agora kom rett før jul med en spesialutgave om Charles Taylors filosofi. «Taylor har de siste tiårene tilhørt det eksklusive sjikt av filosofer som leses og debatteres i alle hjørner av verden hvor vestlig filosofi har skaffet seg fotfeste,» heter det på lederplass.

Noen av Taylors mest sentrale artikler er oversatt til norsk for første gang. I tillegg rommer det 450 sider tykke tidsskriftet artikler av Harald Grimen, Jørgen Fossland, Jan-Olav Henriksen og Nancy Fraser og Frode Nyeng. Sistnevnte problematiserer blant annet de religiøse innslagene i Taylors tenkning, og råder avslutningsvis alle som leser Taylor til også å lese Nietzsche.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.