Annonse
04:00 - 07. desember 2007

Globalt

Annonse

À la Taliban

Talibanstyrkene er overbevist om at de vil ha kontroll over hele Helmand-provinsen i det sørvestlige Afghanistan etter kampene som skal kjempes i vinter, melder Institute for War and Peace Reporting (IWPR). En av deres reportere har besøkt Musa Qala, hvor Taliban nylig gjennomførte en militærparade. Han snakket med kilder som fortalte hva Taliban gjør når de overtar nye områder: De går fra hus til hus og kapper hodet av folk som har jobbet for myndighetene.

SIJ

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.