Annonse
04:00 - 12. november 2004

Notiser aktuelt

Annonse

NTBs pressemeldingstjeneste har sagt opp Norsk Israelsenter som kunde, etter at senteret la ut en pressemelding som knytter Yassir Arafat til Adolf Hitler, melder Journalisten.

NTBs pressemeldingstjeneste, som gjør det mulig for kundene å sende ut egne meldinger til NTBs abonnenter, må ikke inneholde polemikk eller kritikk mot personer eller institusjoner. Denne regelen brøt Norsk Israelsenter denne uken, da senteret la ut en pressemelding som startet slik: «Jødenes erkefiende Arafat har aldri vært en fredsdue, men en terrorist, morder, korrupt tyrann og en fiende av fred og menneskerettigheter».

Norsk Israelsenter stopper imidlertid ikke der, men knytter også Arafat til nazistene: «Arafats onkel Hajj Amin al-Husseini […] samarbeidet med Heinrich Himmler og organiserte jødeutryddelse på Balkan, v.h.a. den muslimske Waffen SS-avdelingen Handjar, som han opprettet og var ´åndelig leder´ for.»

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.