Annonse
04:00 - 01. oktober 2004

Visuell desperadodiktning

Niels Lyngsø har skapt en bok som bryter alle normale sjangergrenser.

Annonse

«Tohuvabohu» betyr kaos på hebraisk, og det knytter seg i Morfeus til en tekst av den type man på 60-tallet ville ha kalt et «skrivemaskindikt»: En dikttype hvor mediets muligheter – som valsens bredde – setter rammene for det estetiske verket. På det semantiske nivå er det, med unntak av få løsrevne brokker, det rene tohuvabohu.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.