Annonse
04:00 - 22. oktober 2004

Polaroid-kunst

Annonse

Guy Bourdin ble født i 1921 og døde i 1991. I mellomtiden greide han å bli en av verdens mest innflytelsesrike motefotografer, ja intet mindre – det vet man fordi han også er av de mest kopierte. Hans pliktoppfyllende sønn Samuel saksøker både her og der, kanskje med rette. I fjor var det Madonna som måtte møte i rettssalen. Det var videoen til låten «Hollywood» sønnen hadde sett, og hele elleve «bilder» skal sangerinnen ha «lånt». Dersom man vil se Bourdins fotografier uten å risikere rettssak, kan man bla i den nye boken 67 polaroids.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse