Annonse
04:00 - 17. september 2004

Vi er ennå ikke ferdig med de tragiske hendelsene 11. september 2001

Annonse

Snart er det tre år, tretten dager, tolv timer og tjuetre minutter siden de tragiske hendelsene 11. september 2001. I den forbindelse er avisene fulle av ymse forsøk på å analysere terrorangrepene fra alle tenkelige synsvinkler. Er verden blitt et tryggere sted å være? spørres det. Eller er den blitt farligere? Er krigen mot terror en suksess eller en katastrofe?

Slike spørsmål er muligens interessante for folk som kun er opptatt av verdenspolitikk. Men hva med oss vanlige, dødelige, som har mer enn nok med oss selv? Er ikke våre problemer og bekymringer interessante?

Svaret er: jo! Våre problemer og bekymringer er interessante. Fryktelig interessante. Her er noen eksempler på temaer som burde tas opp i dagspressen:

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.