Annonse
04:00 - 27. august 2004

Nyklippet

Annonse

Mange fryktet at prosessen for utvikling av et demokrati i Indonesia gikk for fort. Nå viser det seg at størstedelen av indonesiere har bevist at de er mer modne og politisk ansvarlige enn de fleste så for seg på forhånd.

the jakarta post, indonesia

Vi har lenge advart mot situasjonen i Nepal skulle komme ut av kontroll. […] Men India har altfor lenge blitt sett på som nabobølla, ikke bare av Nepal, men av andre små naboer. Alle samtaler som holdes under Indias overvåkning vil derfor være dømt til å mislykkes.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.