Annonse
04:00 - 27. august 2004

Nyklippet

Annonse

Mange fryktet at prosessen for utvikling av et demokrati i Indonesia gikk for fort. Nå viser det seg at størstedelen av indonesiere har bevist at de er mer modne og politisk ansvarlige enn de fleste så for seg på forhånd.

the jakarta post, indonesia

Vi har lenge advart mot situasjonen i Nepal skulle komme ut av kontroll. […] Men India har altfor lenge blitt sett på som nabobølla, ikke bare av Nepal, men av andre små naboer. Alle samtaler som holdes under Indias overvåkning vil derfor være dømt til å mislykkes.

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse