Annonse
04:00 - 20. august 2004

Nye terrorvarsler nå!

Annonse

Terrorvarslene fra amerikansk etterretning blir stadig flere. Mange amerikanere er usikre på hvor alvorlige beskjedene de får er ment å være. Selv har jeg en del forslag på hvordan man kan bedre terrorvarslene, slik at det er lettere for den jevne amerikaner å forstå når det virkelig er fare på ferde. Derfor ringte jeg Betty Jagodzinski ved CIA i USA.

– This is the Betty Jagodzinski at the Central Intelligence Agency, how may I help you?

– This is Dag B!

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.