Annonse
04:00 - 06. august 2004

Krasse Karine

Karine Haaland ser ut som den typen jente som slår neseblod på nabogutten.

Annonse

Det er høy grad av idyll på Skåtøy utenfor Kragerø. I hagen til øyas kombinerte kafé og galleri sitter det en person på en hvit benk. Med baken på pute og bena trukket godt opp under seg. På avstand ser hun ser ut som en liten jente. Når du kommer nærmere ser du at det er Pippi.

– Ha, ha, det er helt ok. Pippi er kul hun, sier Karine Haaland (37) og ler så museflettene danser. Det er ikke bare hårdanderingen som gir assosiasjonene. For tar man jentungen i ettersyn så oppdager man stål. I ben og armer. I tillegg til et smil som ypper til bråk. Hun poserer for fotografen foran en knallrød låve, og hadde naboens esel visst hva vi vet så hadde han vært redd. For å bli løftet.

– Kan jeg beholde solbrillene på? Jeg prøvde å legge en toåring i hele natt. Man kan jo like gjerne gå på fest.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse