Annonse
04:00 - 02. juli 2004

Morgenbladet for 75 år siden

Annonse

En enkel gigantisk handling

Rotaryforbundet for det britiske imperium vedtok nylig enstemming ikke bare at anta Esperanto som sit eget officielle hjælpesprog, men ogsaa til at presse paa alle rotaryland for gjennem Nationernes forbund at faa i stand en overenskomst som gjør esperanto til hele verdens hjælpesprog som skal læres i alle offentlige skoler. Denne resolution maa finde gjenklang hos enhver sand rotarianer som gjerne vil faa lagt en konkret hjørnesten i verdensfredens grundmur. Vi benytter derfor en anledning til at prøve at drive Nationernes forbund til en av disse gigantiske enkle handlinger, som gir uttryk for almindelig forretningsmessig sund fornuft.

Da pleieforældrene drog

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse