Annonse
04:00 - 30. juli 2004

dikt

Annonse

Hans-Jørgen Nielsen

ikke blot hende men også den måde hun smiler på og ikke blot den måde hun smiler på men også den måde hun er nærværende på og ikke blot den måde hun er nærværende på men også hendes hånd og ikke blot hendes hånd men også hendes hånd i hans hånd og ikke blot hendes hånd i hans hånd men også hans hånd i hendes hånd og ikke blot hans hånd i hendes hånd men også hans hånd alene og ikke blot hans hånd alene men også den måde han er nærværende på og ikke blot den måde han er nærværende på men også den måde han smiler på og ikke blot den måde han smiler på men også ham

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse