Annonse
04:00 - 25. juni 2004

På linje

De har brukt ti år på å få folk til å høre på og kjøpe eksperimentell jazz. Nå skifter Jaga Jazzist retning.

Annonse

Ut av Oslo-klubben Blå kommer brødrene Horntveth, to av de ti jazzjyplingene som utgjør Jaga Jazzist. Ministorbandet og improvisasjonsmesterne har nemlig øvd. Det er første gang på to år. Brødrene Horntveth ser slitne ut.

– Å lage sanger er en sinnssykt demokratisk prosess, og selv om flere i bandet nå får ut egotrippen sin gjennom forskjellige soloprosjekter, er det ti meninger om hver låt. Slik var det ikke før, sier trommis Martin Horntveth.

Det er mye som ikke er som før. Musikken for eksempel.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.