Annonse
04:00 - 09. januar 2004

Nyklippet

Annonse

Venstresiden har rett i at globalisering innebærer at indiske firmaer overtas av multinasjonale selskap, men gjør feil i å forutsette at det dreier seg om ren enveiskjøring. Det globale systemet er ikke lenger tilpasset av og for hvite menn. Det kan brukes av indiere like mye som av amerikanere som brekkstang for å utnytte sitt talent og skape globale foretningsimperier. Prosessen har begynt.

– Swaminathan S. Anklesaria Aiyar, Times of India, IndiaDet ydmykende er ikke at Saddam ble fanget i 2003, men at han forble ved makten fra 1973 til 2003. Det ydmykende er at arabere – inkludert intellektuelle og forfattere, de som sies å være en nasjons samvittighet – aksepterte og applauderte ham.

– Osama El-Ghazali Harb, al-Ahram, Egypt

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.