Annonse
04:00 - 02. januar 2004

Highlands

Annonse

Nyttår er passert. Jeg er tilbake fra feiring i høylandet, med en passende engstelig sang romsterende rundt i bakhodet: «I wish someone would come, And push back the clock for me,» og det bare fortsetter:«Woke up this morning and I looked at the same old page,

Same ol’ rat race,

Life in the same ol’ cage,

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.