Annonse
04:00 - 16. januar 2004

Den antroposofiske impulsen

“Gjensynet med Ernst Sørensens essayistikk viser både styrken og veikskapen i hans antroposofiske posisjon. Han er god som antipositivist, krisediagnostikar og samtalepartnar med livsfilosofane. Men i språksynet kjem avgrensningane til syne; bak den åndelege fortolkinga gøymer det seg ein maktproblematikk han nektar å diskutera. “

Annonse

Ernst Sørensen:

Den tredje kraft.

Essays og artikler.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.