Annonse
04:00 - 02. januar 2004

Bjarne Olsen: et eksempel til etterfølgelse

Annonse

En rekke verdensproblemer ble løst denne uken av Bjarne Olsen, en førtitre år gammel drosjesjåfør fra Oslo.

Etter det Morgenbladet erfarer skal problemløsningen ha funnet sted under en travel kjøreøkt natt til 1. januar. Den skal ha begynt med en innsiktsfull kommentar om bensinprisene i Norge, men gikk raskt over til å omfatte alt fra norsk innvandringspolitikk til krigen mot terror.

Jan Erik Moen, en av Olsens mange passasjerer nyttårsaften, ble overrasket over drosjesjåførens innsikt i kompliserte politiske forhold:

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.