Annonse
04:00 - 19. desember 2003

Så samles vi på Hvalen

Annonse

– Laget de vitser om Keiko? spurte min venninne Ugge vantro. Av alt jeg hadde fortalt henne, var det dette som opprørte henne mest: At gjestene på restauranten til min venninne Søs, hvor jeg nå og da svinger meg så oppmerksomt og vennlig jeg bare kan som servitør, la menyen til side og spurte etter Keiko-biff. Mens de smilte bredt.

Og jeg smilte tilbake, og slo om meg med replikker så kjappe som de kan bli når man har seksten kaffebestillinger i hodet.

– Du ba dem vel dra til helvete? sa Ugge.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.