Annonse
04:00 - 19. desember 2003

Morgenbladet

Annonse

Negergutten havnet i varetektsarrest

Blindpassasjeren, Fredric Willliams, stilte de mest celebre gjestene på «Stavangerfjord» i skyggen ved ankomsten mandag. En blindpassasjer er en blindpassasjer og må tas hånd om. Chat Noir har allerede vært ute for å slå kloen i gutten, men de har ikke noe håp om å få ham utlevert. Den alminnelige mening ombord er at hvis det lages for mye blest om denne blindpassasjeren kommer «Stavangerfjord» til å bli full av negergutter på neste tur.

18. desember 1946Slipp negergutten løs!

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse