Annonse
04:00 - 25. juli 2003

Paa Sørlandet er der glasmaneter.

“Ja, saa mange at dampskibene kjører sig fast! “

Annonse

Fra Staubo skrives til «Morgenbladet»:

Jeg ser av et stykke i «Morgenbladet», at man undrer sig over, hvor det er blit av de hvite (klare) maneter, og det fortelles at de i lang tid har været væk, uten at videnskapen kan forklare aarsaken.

Jeg kan da oplyse, at det her paa Sørlandet er nok av dem; de ser ikke i mindste maate ut til ha høre til de utdøende arter. Her er tusener på tusener for ikke at si millioner. Ja, en dame fremkom endog med den dristige paastand, at dampskibet hadde staat fast i hvite maneter. De røde utgjør derimot et ganske beskedent mindretal.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.