Annonse
04:00 - 11. juli 2003

Morgenbladet for 75 år siden

“En affære som har skaffet politiet meget bryderi. “

Annonse

Byretten har behandlet en ganske vidløftig sak mot en «letter», som for 8 maaneder siden i lagmandsretten blev dømt som hovedmand i det berygtede «letterslag» ved Refsdal, hvor to letterkompanier kom i batalje, og en chauffør som begge var tiltalt for natten til den 17. marts at ha stjaalet en del spritkander fra en tomt i Helgesensgt. og omsat spriten. En kontorist var tiltalt for dokumentfalsk ved at ha forfærdiget eller anskaffet sig et stempel, hvorpaa stod «Grønland politistasjon», og en kokke tiltalt for at ha utfyldt attester til senere bruk.

Aktor: For politiet har De forklart at De ikke kjendte nogetsomhelst til denne affære?

– Nei, jeg hadde ikke været sammen med hverken «Høna» eller «Kjingelen», og jeg hadde ikke kjendskap til at der var lagret sprit på tomten.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.