Annonse
04:00 - 22. mars 2002

Morgenbladet - 75 år siden: En ny svensk verdenshistorie.

Annonse

Carl Grimberg:

«Världshistoria. Folkens liv och kultur.»

P.A. Norstedt.Av Carl Grimberg, forfatteren av det ogsaa i Norge kjendte store verk, «Svenska folkets underbara øden», foreligger gjennem P. A. Norstedts&Söners forlag første bind av en verdenshistorie som vil komme til at vække stor interesse. Sikkert. Den er like litet kjedelig som Wells verdenshistorie, og er like sterkt præget av sin forfatter som den.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.