Annonse
04:00 - 04. januar 2002

Tips om uteliv: Espresso-bombe med George W.

Annonse

George går ikke inn på en kaffebar og sier «en dobbel, stor latte å drikke her, takk». George er av den tenksomme typen. Han venter beskjedent og med et noe desorientert ansiktsuttrykk på at det skal bli hans tur; deretter ser han opp mot listen over ulike måter å tilberede kaffe på, studerer oversikten inngående, og sier til slutt: «Eh, jeg tar en cappuccino, eh, make no mistake about it.» Noe å spise til, spør den navlebare piken bak disken og et smertelig drag brer seg over Georges uskyldsrene ansikt. Jeg skjønner ikke helt hvorfor han får dette uttrykket. Kanskje fordi det gjør vondt å måtte velge én kaffe fremfor en annen? Eller er det fordi han tenker sakte, så sakte at han må lede oppmerksomheten bort fra denne defekten ved å late som om det er vondt å tenke, særlig når man tenker så dype tanker som George hele tiden er nødt til å gjøre.

«Jeg tar en dobbel Saddam, også,» sier han, «og gi meg Somalia, er du grei.» Somalia fører vi dessverre ikke, sier piken, som har Titten Tei tatovert på venstre pupill. Men, sier hun, du kan få Java, eller dagens, som er colombiansk.

«Colombiansk har jeg fått nok av,» svarer George og rister sakte på hodet.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.