Annonse
04:00 - 03. november 2000

En notis

Annonse

eg har blitt spurt hvorfor jeg ikke svarte Mari Lendings siste debattinnlegg (13.10). Forklaringen er enkel. Hun har nå vist i begge innlegg at hun har en skjult agenda som jeg antydet i mitt første debattsvar. Jeg må innrømme at jeg finner henne fantasifullt morsom når hun trekker seg tilbake i folden for ødipalt å psykologisere meg.

Jeg har forklart henne at jeg åpent gjerne «spiller ball» (debatterer arkitektur) med henne, men hun velger altså å ta mannen. For ikke å kjede leseren med min person unnlot jeg å svare, og anser debatten for avsluttet.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse