Annonse
04:00 - 25. august 2000

Agenda

Annonse

Oslo:

Volapük markerer 10-årsjubileum med høstfestival 23-27. august. Som alltid i Krusesgate 7 blandes litteratur, teater, musikk, film og billedkunst, og særlig litteraturdelen har et internasjonalt tilsnitt. I tillegg til Øyvind Berg, Jan Jakob Tønseth, Stein Mehren, Ragnar Hovland, Ingeborg Arvola, Anne Karin Elstad m.fl. kan man møte tyrkiske, kanadiske, irske og svenske litterater. For full informasjon om arrangementene se hjemmeside: http://www.pluto.no/doogie/volapuk

Tirsdag 29. august kl. 18.15 starter Vitforum (Vitenskaps-teoretisk forum) høstvirksomheten med et foredrag av professor Arne Johan Vetlesen: «Habermas` dybdehermeneutiske lesning av Freud: en kritikk og aktualisering». Sted: Aud. IX, Dragvoll.

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Helseministeren har selv sviktet sin informasjonsplikt overfor regjering, storting og befolkningen og han har heller ikke fulgt loven.
Enige er vi også om at skal du bli god til å skrive, må du ikke bare skrive selv, men du må også lese mye.