Annonse
04:00 - 25. august 2000

Agenda

Annonse

Oslo:

Volapük markerer 10-årsjubileum med høstfestival 23-27. august. Som alltid i Krusesgate 7 blandes litteratur, teater, musikk, film og billedkunst, og særlig litteraturdelen har et internasjonalt tilsnitt. I tillegg til Øyvind Berg, Jan Jakob Tønseth, Stein Mehren, Ragnar Hovland, Ingeborg Arvola, Anne Karin Elstad m.fl. kan man møte tyrkiske, kanadiske, irske og svenske litterater. For full informasjon om arrangementene se hjemmeside: http://www.pluto.no/doogie/volapuk

Tirsdag 29. august kl. 18.15 starter Vitforum (Vitenskaps-teoretisk forum) høstvirksomheten med et foredrag av professor Arne Johan Vetlesen: «Habermas` dybdehermeneutiske lesning av Freud: en kritikk og aktualisering». Sted: Aud. IX, Dragvoll.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
ved kjøp av abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Det er lite nytt å hente og veldig retro-konservativt.»
Tusenvis av spørsmål er testet ut, og har enten blitt forkastet, revidert eller fått lov å være med.