Annonse
04:00 - 13. august 1999

Den kvelende norske høfligheten

Annonse

POLITIKK

Egentlig skal man kun skrive i spalter som denne i opprørt sinnstilstand. Den eneste begivenhet som har vært i nærheten av å opprøre undertegnede i sommer, er likevel av en slik art at det i lang tid har vært politisk korrekt å tie det i hjel. Det er naturligvis Fremskrittspartiet valgkampshow jeg sikter til. Denne gang med herrene Kleppe og Hedstrøm i provokatørrollene – og Hagen som stadig mer forurettet statsmann.

Vi ser hva de steller i stand, – vi ser hvem de rammer, - vi liker det overhodet ikke, - men for stor oppmerksomhet rundt fenomenet er «vi enige om» vil gjøre vondt verre. Så vi tier. Vi følger anbefalingen fra Dagsavisens redaktør, vi snur ryggen til – og leser heller om dannelse i samme avis.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse